Konro Grill og Binchotan Grillkull

Konro Grill

Konro grill blir ofte brukt som navn på en japansk bordgrill, men også Shichirin grill eller Yakitori grill, Robata grill eller Robatayaki blir brukt.

det japanske ordet 'Konro' står for enhver varmekilde som er relatert til matlaging.

Den tradisjonelle japanske konro-grillen er vanligvis laget av et naturlig materiale, som leire, for å tåle svært høye temperaturer og også for å fordele den jevnt. Som et resultat holder grillen på mye varme og du kan grille raskt og effektivt, uten å brenne maten. Saften fra kjøttet eller grønnsakene som drypper på kullet fordamper veldig raskt, og gir kjøttet eller grønnsakene den myke røykaromaen. Kjøttet vil også steke og brune fint på utsiden, mens saftigheten fortsatt er deilig på innsiden.

100% NATURLIG PREMIUM KULL
FYRO Binchotan style kullet, som vi tilbyr er ideelt å bruke til Konro Grill:
100% NATURLIG, PREMIUM KUL Langt brennende, rent og naturlig. FYRO Binchotan style er 100 % bærekraftig, røykfritt, gnistfritt og  gjenbrukbart kull.
FYRO Binchotan style kuller er laget av frukttre, som gir en mild smak som lar grillmaten din skinne. FYRO Binchotan style kullet leverer en konstant varme og jevne varme er lett å lage mat med, og er flott for alle typer kullmatlaging: griller, grilling og indirekte for lav og sakte tilberedning. Det er spesielt godt der binchotan-kull tradisjonelt brukes som yakitori- eller hibatchi-grilling. Slukk Thaan Charcoal ved å kutte av lufttilførselen, og det kan gjenbrukes flere ganger.

KULL TIL RESTAURANTER
FYRO Binchotan style kullet er ideell for kommersiell bruk i restauranter og annen matservering.
Den lange brennetiden betyr at du vil bruke mindre kull, og den jevne varmen gir deg mer kontroll over sluttproduktet ditt. Kullet brytes ikke opp i boksen, og det etterlater mindre aske enn andre briketter eller tradisjonelt kull, noe som betyr høyere utbytte og enklere opprydding for deg og teamet ditt.FYRO Binchotan style kullet kan slukkes og gjenbrukes for maksimal effektivitet. Det er et fantastisk, rimelig alternativ til binchotan-kull.