Ananassalsa

Du trenger:
1 Stor annanas, fjern stammen og del den i 4-6 biter

1 Stor gul løk, del i to behold «stilken» på

1 Liten rød løk, del i 4 og behold stilken på

4 Jalapenos, med eller uten frø

1 Rød paprika skjær av sidene så du får store skiver, evt behold den hel.
1 Bunt Koriander

1/2 tsk Cummin
2 tsk Revet lime skall
2 ss Lime Juice

0,5 dlAnanas juice

Smak til med salt og pepper.

Tilberedning:
Grill Ananas, løken, paprika og jalapenos til de er lett forkullet og blitt myke.
På paprikaen skal skallet bli helt svart.

Legg paprikaen i en plastboks eller pose, dette vil «dampe» de slik at skinnet løsner og kan skrapes/dras av etter 10-15min.
 
Øvrige ingrediesnser kjøles ned.

Når alt er kjølt seg ned fjerner, hakker du ingrediensene opp relativt fint.
Bland alt i en bolle og smak til med salt og pepper.

Salsaen er allerede god nå, men la salsaen stå i 24 timer så blir den en smaksbombe!

Passer til mye forskjellig! Bruk den vedsiden av kjøtt, i en taco eller til godt brød.

Kos deg!