Biffens
Shotgun Shells

Skal du lage snack til en fest, er det denne kjempeenkle smaksbomben du skal lage!

Til cirka 16 shotgun shells.

Du trenger:

Cannelloni eller annen type store pastarør.
300gr Rå italiensk pølse feks (Salsiccia)
400gr Kjøttdeig.
Ost, bruk din favoritt ost, kremost fungerer også, jeg bruker Massdam ost som har mye smak.
Krydder. For eksempel Killer Hogs Hot BBQ-rub, eller en annen søt rub gjør seg godt.

Bacon i tynne skiver.
Hakket jallapenos om du vil ha det litt mer spicy.

Fremgangsmåte:

Ta skinnet av pølsene og bland, kjøttdeig, pølsene, ost og en god dose med bbq rub til alt er godt sammenblandet.

Fyll så pastarørene med kjøttfyllet til det er helt fult, pass på så du ikke får luftlommer.
Surr bacon rundt rørene. Et tips er å strekke baconet litt før du surrer det på, her er det viktig å være litt nøyaktig, slik at hele røret blir dekket av bacon.

Det er viktig siden bacon og fyllet skal bidra til at pastaen mykner.
Krydre deretter baconet med BBQ-rub og la det ligge på en rist i kjøleskapet i minimum fire timer, men gjerne over natten, da er du sikker på at pastaen rekker å mykne nok.

På grillen på 150 grader i én time, pensle så med din favoritt BBQ-saus. Jeg kan anbefale Killerhogs The BBQ sauce og Traeger Sweet & heat til disse.

la det hele stå i ti minutter til slik at sausen får satt seg.

Så er det klart til servering.

Enjoy!

Step by step:

1. Bland alle ingredienser.
2. Fyll pastarørene.
3. Surr i bacon.
4.Godt med favorittrub på alle sider.
5. Sett i kjøleskap i minst fire timer.
6. Grilles på 150 grader i én time.
7. Pensle så med BBQ-saus og la stå ti minutter til.
8. Ferdig!