Carne Asada med Skirt Steak

Skirtsteak er noe av det mest fantastiske kjøttet etter min mening! 

Her får du en oppskrift som du garantert vil elske! Enkel er den også!

Fremgangsmåte:

Du trenger altså skirt steak, det får du tak i hos biffen.no
Tin kjøttet i kjøleskapet over natten, du vil se at det er et tynt og litt langt stykke kjøtt med lange fibre.

Del opp kjøttet på tvers om du ikke får plass til hele stykke på grillen din.

Lag marinaden:
1 god bunt koriander, finhakket.
3-4 feed hvitløk
1 ss kumin

1 ts pepper

1 ts salt

1 dl olivenolje

3 ss brunsukker

1 lime, bruk saften og det grønne på skallet.
2 ss soyasaus
1 jallapeno finhakket, ta vekk frø om du ikke liker spicy

Vend kjøttet godt i marinaden slik at det er godt med marinade på hele stykket og alle sider.
La kjøttet ligge i en pose og marinere i kjøleskapet i minst 4 timer.

Når du er klar, fyr opp grillen på høy varme!
Kjøttet er tynt og trenger kun en kjapp tur på grillen 3-4min på hver side, alt etter hvor tykke stykker du har. 
Kjøttet skal være rosa i midten.


Jeg liker å servere på tortillas, min favoritt som man finner i butikken er Old El Paso sine. varm dem på Treaeger'n på 260 grader i 10 sek på hver side eller i en  tørr stekepanne 15-20 sek på hver side.

Pakk i et håndkle for å holde dem varme.



Tilbehør bestemmer du selv. Det trenger ikke være så avansert fordi kjøttet er så deilig i seg selv.
Litt finhakket løk blandet med koriander og noen cherrytomatbåter, eller litt avokado og en skive lime til å klemme over, er egentlig alt du trenger. Og vil du være fancy kan litt

Wildfire Mango Habanero Hot Saus ta det hele til et nytt nivå.


Ferdig enjoy!!